4B

Globala målen mina favoriter.

Jag har valt jämställdhet för att jag vill att kvinnor ska få lika mycket lön som killar och att alla tjejer i andra länder ska få gå i skolan. Jag har också valt bekämpa klimat förändringarna för att jag vill att klimatet ska bli bättre och om vi inte gör någonting nu så kommer Antarktis smälta och haven kommer att svämma över det är mer som kommer hända. Det sista jag har valt är ingen fattigdom för jag vill inte att folk ska svälta när vi har det så bra här i Sverige.För tänk om barn i andra länder svälter just nu och får ingen mat eller dricka och att vi sitter hemma och inte äter maten för att vi tycker att maten är äcklig för alla barn i andra länder skulle äta vad som helst.

Av:Amanda

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén