4A

#Dom Bästa Målen?


Jag har valt att alla ska ha GOD UTBILDNING FÖR ALLA måste få gå på skolan och jag behöver mer vänner): Och om de inte har skola så kan dom inte skaffa pengar och jobb och mat. Men det va det.#Snälla1millionkomentarer.

Jag har ochså valt INGEN HUNGER. För att om man inte skulle ha pengar till mat vad skulle hända då och inget rent vatten? Jo man dör och kan bli rejält sjuka asso om jag skulle va fattig wolla jag ska hugga Guld i guldgruvan?? Och glöm inte #Snälla1millionkomentarer.

Okej sista målet jag har . Ni vet.INGEN FATTIGDOM.Asså om man inte har pengar vad skulle man göra man kan göra roliga saker men man behöver fräskt vatten och mat och när man är ute och tiggar hur är det kul sitta där och inte göra nånting. Och när det blir dåligt väder asså jag årkar inte prata mer och you Can översätta my text kom ihåg #Snälla1millionkomentarer och #dålig englich.

Av Veery Gt

3 Kommentarer

  1. elever

    Du är bäst på skriva

  2. elever

    Buggi bu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén