4A

DOM VIKTIGA MÅLEN FÖR MIG

Der viktigaste målet för mig är att bekämpa klimatförändringar .För mig är det viktigt att kunna känna mig trygg för jag vet ju att klimatet har förändrats och att vi måste göra något nu. Jag tycker att vi måste ta hand om vår jord och därför jag väljer det här målet. Nästa mål jag har valt är ingen fattigdom det är viktigt att alla ska ha mat för dagen vissa kanske inte får gå i skolan för att dom inte har råd med det.och jag tycker att alla ska få mat även fast dom kanske inte har råd. Det sista målet jag har valt är jämställdhet. Det är fortfarande folk som blir behandlade anurlunda på grund av vilket land man kommer ifrån.vilken hud färg man har. Eller kanske religion och det är inte okej därför väljer jag detta mål.

Frida Lovsen

  1. elever

    Bra val Frida!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén