6A

Bildanalys

På bilden ser man en kvinna och en massa fjärilar och många böcker. Den är fotograferad uppifrån. Det är mörkare mer mot sidan och lite mer färger i mitten. Det sitter en kvinna i mitten av bilden med fjärilar på sig och runt sig. Bilden har väldigt små detaljer som gör bilden bra. Bilden är bra fotograferad. Hon håller i två nycklar. Det som jag tycker gör bilden intressant är att hon är ute i skogen. Den är också intressant på det sättet den är uppbyggd alla olika delar i bilden gör så att den blir mer levande. Vi tror att bildens syfte är att man ska läsa mer. Jag tror att hon sitter fast. Jag börjar tänka på Alice i underlandet när jag ser på bilden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén