6C

Leonardo da Vinci!?

Vi ser en tjej som är Mona Lisa. Hon ser trött och sliten ut och hon är läskig. I bakgrunden ser vi berg, skog och en sjö. Bilden är lite mörk. Bilden är tagen framifrån. Hon är lite ljus på bröstet och i ansiktet. -jag fastnar på hennes ögon. -jag fastnar på hennes tunna hår. Det ser ut som att hon har peruk och rouge. -Jag hon är intressant för hon är så läskig och att hon har funnits på riktigt. Tänk om hon inte vill att vi ska skriva om henne. -Jag Tycker att det är så coolt att Leonardo da Vinci har målat den bilden på Mona Lisa.-mina känslor är att det är synd att Leonardo da vinici är död.   – mina känslor är att det är så coolt att en målning har funnits på riktig att Mona Lisa har varit på riktigt. Mona Lisas man vill se henne hela tiden och beställde därför en bild på hennne. Från Leonardo da Vinci.       ✌️PEAS OUT ✌️Itze   ⚽️     Amanda???

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén