6C

Adam och Gud

Vi ser gud. Vi ser en gubbe som är naken, är stark och vill ta sig till Gud.  Gubben som är naken är det den första människan som kom på jorden, Adam. Ser nakna kvinnor runt gud.   -Jag fastnar på gud. -jag fastnar på  hans biceps.  Han glänser på bröstet.  Vi ser massa  nakna kvinnor runt Gud. Vi tycker det är intressant att det är en läskig hand  under Adam.  Jag tycker det ät intressant att  Adams tå sticker ut.  -Jag tycker att Adam är ful och att jag vill verkligen inte skulle vilja gifta mig med honom han är jätte ful. -Jag tycker att bilden är konstig. – tycker det är roligt att dom är nakna och att Gud har massa nakna kvinnor du inte om sig åt Adam stå ser ut som att han har brytit den.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén