6A

Bild analys Jan van Eyck

Det ser ut som att tjejen har handskar.Det är en spegel i bakgrunden då ser man hela bilden bakifrån man ser också en liten bit av Jan van Eyck som målar den. På golvet ser man ett par skor skorna är ett par sandaler med glitter på.I fönstret ser man en clementin. I ljuskronan sitter det bara ett ljus ljuset är tänt kronan är av guld. På bilden ser man att det finns borstar. På golvet så finns det en hund,hunden är liten och har små ,små blanka ögon. Man kan se en säng på högra sidan.sängen är orange. Genom fönstret ser man ett träd man ser bara halva trädet. Man ser en soffa i bakgrunden. Jag tycker bilden görs intressant för att det finns en spegel i bakgrunden så man ser allt bakifrån. Det som jag tycker är intressant är att det är så mycket detaljer. 3D gör bilden så verklig. Jag har en tanke att kvinnan på bilden är gravid. Men det är för att på den tiden så vill man se rik ut det är därför manhar mycket tyg i sina kläder. Jag blir nyfiken varför det bara är ett ljus som är tänt i ljuskronan?Varför ska man se rik ut?varför ser dom ut som dockor?Tack å hej leve pastej. Klara och Sebastian

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén