u

Bildanalys om Mona Lisa

Mona Lisa är  en målning som ska föreställa en kvinna med svart hår med nån slags slöja på huvudet. Mona Lisa har inga ögonbryn.  Hon har gulaktig hudfärg och en stor näsa och liten mun. Hon har på sig en lila klänning med en sjal. Bakrundsbilden är skog,vatten,himmel och berg vi ser en väg på vänstra sidan. Vi tycker bilden blir intressant av att vi inte vet vad hon kollar på, man vill liksom ta reda på vad hon tittar på. Känslan man får av bilden är sorg och tråkigt för att allting är en mörkaktigfärg. Vi tror att man vill ha ett fint självporträtt på en tråkig väg. Leonardo da Vinci har gjort detta porträtt. /// av Marissa & Ida 6B

06/10-17

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén