u

Bildanalys

Vi ser två män varav en inte har kläder på sig, dem försöker nudda varandras händer men dem når inte. Den ena killen har på sig en vit klänning, hans skägg och hår är grått och runt honom är det massa människor. Den andra killen ser yngre ut, han har inga kläder på sig och han ser väldigt stark och vältränad ut. Det ser ut som att den yngre killen ligger på jorden och som att den äldre mannen svävar med massa människor som tränger ihop sig i typ en bubbla. Vi tror att den äldre mannen är Gud och att den yngre killen försöker ta kontakt med honom från jorden, det är intressant. Bilden är lite läskig och konstig. Vi blir lite fundersamma över att den yngre killen inte har några kläder, det kanske ska symbolisera något. Vi tror att konstnären försökte visa att man kan ta kontakt med Gud.

Av: Greta, Elvira och Frida

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén