u

Mona Lisa

Mona Lisa var en kvinna med långt svart hår. Jag tycker att bilden ger en mörkare nyans på hur livet var på den tiden. Hon har bruna ögon med en belåten min, rak näsa med fluffigt hår. Slöjan på huvudet är kanske ett tecken på hennes sörjande. Bakgrunden är mörk men ändå med väldigt många specifika ämnen t.ex. bergskedjor med många stigar och en liten bro. Himlen är lite grön ljust och varierar till lite grått högst upp. Leonardo har möjligen gjort många förfiningar på många ställen, hon har t.ex. inga tecken på rynkningar eller  inga väck händerna. Håret var väldigt slät för att slöjan tryckte på håret senare längre ner vek håret utåt och blir lockigt. Hon är en person med inga ögonbryn med en väldigt slät panna. Jag tycker att rädslan i bakgrunden är väldigt stark men ändo en väldigt stark förundran på hur hon sitter och ler.

 

 

OSKAR OCH XANDER 6A

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén