u

Bildanalys

Vi tycker att bilden ger typ en liten känsla på hur himlen är.

Bilden är uppdelad i tre delar. I mitten delan är det endast bara himel och nästan alla olika sorters nyans av vitt. Om man tittar rigtikt noga kan man se blixtrarna som skillger dom åt. Vänstra delen är mycket anurlunda. Man ser en man mycket tydligt, manen är naken och mycket muskulös, han sitter på en gräsplätt och under mannen ser man väldigt åtydligt att det finns en hand i jorden. Det ger en stark känsla  på att det kanske är nån sorts demon som kommer upp ur helvetet. På högra delen ser man också en man tydligt. Jag skulle kunna tro att manen är nån sorts Gud som svävar på en plattform som är himlen. Men det ger en andra tankar när man kollar på bakgrunden av gudens plattform. Innerst inne ser man människor som blir inntryckta, där är det väldigt mörkt och dystert.

 

av Oskar och Xander

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén