u

Bildanalys av Touch of god


Vi ser en människa som är naken och har brunt medel långt hår. Mannen ligger på en grön kulle och sträcker ut sin hand. Bakom kullen finns det ett berg och himmeln är grå och vit. Under mannen så finns det en hand som är begravd under marken. Till höger så finns det en människa som föreställer Gud. Gud har grått medel långt hår och har ett grått skägg med en vit tunika. Gud har många mäniskor bakom sig och en av dem dabar. Gud sträcker fram sin hand för att nudda vid människans hand. Gud och de andra människorna bakom han kommer ut från en stor röd portal. En av människorna bakom Gud håller i en grön sjal.

 

Av Theo och Sali

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén