u

Makarnas Arolfinis trolovning

På golvet i bakgrunden finns det två par skor. Det finns en matta bakom hon med gröna kläder. Bakom han med bruna kläder finns det ett bord med aprikoser på.  Höger om hon med gröna kläder så finns det en stor säng. Bakom deras händer finns en soffa med lejon  statyer på.  Över bordet med aprikoser på finns ett stort fönster. Högt upp i taket finns det en kristallkrona som är guldig med  ett ljus på. I fönstret finns en aprikos och ljusstake. Under kristallkronan finns det text där det står  Jan vanaj var det här på holländska. Ja hon är vanaj kvar konstnären som gjorde tavlan. under texten så finns en konvex spegel som visar de två personerna också två som är framför dom. Till höger om spegeln finns en dammvippa och till vänster en tofs. Vid fötterna vi de två personerna så finns det en söt liten brun hund som ser lite ut som en tvättbjörn. Hon är med gröna kläder har ett brunt skärp runt midjan och vit täcke på huvudet hennes ansikte är helt vitt. Hennes hår är brunt och uppsat i tofsar. Mannen till vänster har svarta kläder och håller kvinnan i handen.

Sam och André

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén