u

Bildanalys

Vi ser ett par som håller varandra i handen och en hund som står framför paret. Paret verkar vara i deras sovrum där det finns en säng en spegel en ljuskrona. Paret håller händer  och förlovar sig. Bilden är målad i många olika färg nyanser och varje objekt är väldigt detaljerat. Ljuset kommer från fönstret och lyser upp nästan hela rummet och paret ger lite skugga på marken. Bilden är målad  framifrån   Men den  konvexa spegeln visar hur det ser ut bakifrån, man kan även se de som är framför paret genom att se på spegeln. Man  fokuserar på kvinnan för att hon får mer ljus på sig. Bildens syfte är att få allting att se 3D aktigt ut.

 

av: Må och Isak

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén