u

Bildanalys

Just när jag tittar framifrån ser jag två personer som håller hand . Personen till vänster är en man med mycket ljus hy, personen till höger är en kvinna. Manen har bruna kläder med en svart lång hatt, han har en väldigt deprimerad min och han sträcker upp sin hand till hälften, mannen står ungefär lite snett mot kvinnan till höger. Kvinnan har grön klänning med en vit slöja ock troligen flera olika tyger under klänningen, kanske har hon det pga att hon vill vissa sin status av hennes av rikedomar eller så är hon bara gravid, minen på kvinnan är mycket  ledsam. Bakrunden av bilden är mycket detaljerad med många olika nyanser av mörk färg. Det jag ser i bakrunden ser jag många olika föremål, hund, säng, äpplen, säng osv. ock allt är väldigt detaljerat. Framför och lite emellan kvinnan och mannen stor en en liten lurvig hund, pälsen på hunden är väldigt mörk brun med lite svartare nyans på ansiktet. Över personerna och lite bakom finns en ljus lampa, lampan är väldigt detaljera med många ljusa och mörka nyanser, lampan får plats med fem ljus. Lite längr bak och längre ner finns det en spegel som hänger på väggen, spegeln är nog det mest detaljerade föremålet på hela tavlan.

 

Av Oskar och Xander

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén