u

Bildanalys

Vi ser en kvinna och en man.kvinnan har en grön klänning och fler andra klänningar  under den och den gröna klänningen har många detaljer.och hon har ett bälte runt klänningen som är gjord av skin.Hon har också vit slöja på huvudet.vi tycker att hon ser ganska ung.Man har en jätte står svart/brun hat på sig.han har på sig typ

en brun klänning och under den har han en svart skjorta.

Framför dom står det en brun hårig hund. Och han har gjort detaljer na jätte noggranna.Ovanför dom hänger en ljuskrona han har gjort så det ser verkligt ut. Och det är bara ett ljus.Bakom dom så finns en spegel den är formad så att man ser hela rummet och det finns två personer framför paret  ena personen är jan van eyck och det är han som har målat tavlan.nära mannen finns ett par konstiga guldiga sandaler.

av:Ebba och sali

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén