u

Bildanalys

Bilden visar två personer. Personerna är en ung ganska brunklädd  klädd man med en svart hög hatt och till höger ser vi en ung kvinna som ser ut som hon är gravid. Men på den tiden var det mordernt att ha mycket kläder på sig på bröllop. Klänningn är grön med väldigt stora hål där man stoppar in armarna och hon har en vit slöja med spets. Mellan paret är det en brun lite lurvig hund. Bakom barer hänger det en ganska stor ljuskrona med många detaljer i taket. Under  alltså hänger det en rund spegel med snygga detaljer.  I spegeln ser man  paret och även konstnären. Ovanför spegeln är det den första tagen.  Bilden har ett fönster på mannans sida och det lyser in från fönstret. Bilden är ganska mörk med många detaljerande saker i bakgrunden och även många detaljer på paret. I bakgrunden är det även en röd soffa med små lejon/katter på soffans kant. Bredvid soffan till höger så ser man även en stor röd säng med röda lakan och en röd sänghimmel. På golvet strax nedanför mannen står det ett bar skor som liknar sandaler. Även golvet är detaljerat och nedanför sängen ligger det en antik matta.

Maya och Tilde❤️

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén