u

Träning är bra

Med den här bilden ska vi visa att träning är bra, både psyskiskt och fysiskt.

Vi tänkte att vi ville få med en människa som gör någon form av styrka eller övning och gärna en omtalande bakgrund med uttänkta accessoarer.

”Träning ger energi” vi har valt den för att man orkar mer och man får mer energi. Man blir piggare efter att man har tränat och då passar den texten bra.

Vi har använt snapchat och ipadens redigering. Vi har skurit i bilden så att övningen kom i gyllene snittet så att man får mer fokus på den. Vi har också satt ett filter så att bilden blev en varmare ton. Vi satte också in texten i bildens vänstra hörn för där fanns det mest yta och man såg den snabbt. Vi gjorde den vit så det inte blev för mycket konturer mellan texten och bilden, texten är också i fetstil.

Det var enkelt att ta bilder, vi kom på bra idéer och poser. Det som var svårare i gruppen var att komma överens om vilken bild vi skulle ta och hur vi skulle redigera den. Vi hade också lite problem med vilken bildtext vi skulle ta men allt löste sig.

( VI ÄR INTE KLARA VI BEHÖVER LITE HJÄLP OCH LITE MER TID)

Av: Tilde, Ester, Mickis och Aron

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén