u

Propagandaaffisch

Eftersom att det är en pistol med en amerikans flagga på antar vi att   det handlar om USA. Pistolen har en knut längst fram så vi tror att de försöker säga att man inte ska använda pistoler om det inte är nödvändigt i  USA. Man kan missförstå bilden om man  inte förstår att det är en knut på pistolen och tror  då att man tycker att USA ska få ha pistoler i USA. Det vi lägger märke till först är att det är en USA flagga på pistolen. Det är viktigt att det är en USA flagga på pistolen så att     man förstår att det handlar om USA. Det är även viktigt att det är en pistol så att man förstår att det handlar om pistoler. Vi tror att bilden riktar sig mest mot invånare i USA eftersom att det är en amerikansk  flagga på pistolen. Vi tycker bilden fungerar och förmedlar sitt budskap men vi tycker att det skulle vara vita och röda ränder på saken man håller i för att förmedla sitt budskap ennu tydligare.

Av: Greta & Maja

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén