4B

Globala målen Mina favoriter.

Jag har valt bäkempa klimat förändringarna för att om man inte gör något åt det nu så kommer Antarktis smälta och haven kommer svämma över och det är inte bara det som kommer att hända!Jag har också valt Ingen fattigdom för vi har det så bra i Sverige men på andra sidan jordklotet kanske det är människor som svälter just nu och inte har mat och rent vatten för dagen.Vi sitter hemma och äter inte maten för att vi tycker att den är äcklig barn i de fattiga länderna skulle äta vad som helst som stod på bordet.Det sista jag har valt är Jämnställdhet för jag vill att tex kvinnor ska få lika mycket lön som män och att alla flickor i alla länder ska få gå i skolan som killar.Men också att alla ska få göra samma saker oavsett kön.

Av Nolie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén