6B

Bild beskrivning

Vi ser blod i snön och en kvinna som har ett paraply fullt med blommor på den. Vi ser också att kvinnan har någon blombollar runt hennes nacke. Det ser ut som att hon har väldigt traditionella kläder på sig. Det är vinter och det snöar. Det är väldigt färgglatt. Kvinnan ser rätt lugn ut och det ser ut som hon njuter av något som till exempel hennes favorit godis. vi tycker att bilden har blivit så intressant av alla färger. Vi får nyfikna tankar av bilden och varför de har gjort en sådan bild. Det känns som att kvinnan på bilden inte är en människa men kan vara en vampyr eller något liknande. Man blir ju lite nyfiken över varför hon har så många blommor på sig i olika färger. Vi tror att bilden ska väcka intressanta tankar och att man börjar att bli nyfiken av bildens struktur. Det ser ut som att kvinnan ska gå till en fest eller något liknande.

Vid tangenterna: Isac och Christopher

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén