6C

Bildanalys

Bilden är ett fotografi som av bildar en kvinna. Hon blundar. Kvinnan håller i ett paraply gjort av massa olika sorters blommor, blommorna går i färgerna rosa, röd, gul, orange och gröna blad som sticker ut under paraplyet. Runt halsen och upp över huvudet har hon ett gigantiskt halsband som har färgerna röd, gul, blå, lila och rosa. Halsbandet ser ut att vara gjort av stora klumpar av blommor. Hon har en slags japansk folkdräkt. Klänning är svart och på finns det fina broderade blommor. Ett tjockt rosa band som sitter runt hennes midja. Hon har ett färgstarkt rosa läppstift och man ser lite brunt hår sticka fram.

Bilden är tagen framifrån och det är en ljus bild. I bakgrunden är en snöig miljö. En bit bort från kvinnan så ser man ett träd som är täkt av snö bakom kvinnan så ser man en röd stig.

Bildens syfte tror vi att det

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén