6B

Fotograf Kirsty Mitchell

Jag ser en människa som sitter mitt i bilden och blundar. Runt henne så ser jag fjärilar och massa böcker som hon håller i. Bilden utspelar sig i en skog och jag tror att det är höst, för att det är väldigt mörkt och bladen är röda och bruna. Hon sitter i skräddarställning och i vänster hand så håller hon i två stora grå nycklar. Jag ser även att i hennes vänstra hand så har dem målat hennes naglar röda på topparna, fast om man kollar noga på hennes andra hand så är dem bara vita. Hon har rött läppstift, hon har även vit eyeliner som går precis vid ögonlocken och nedanför under underfransarna. Hon är ganska blek och det gör så att den röda läppstiften passar in perfekt på henne. Bilden är tagen framför och den får fram ganska mörka kontraster. Hennes hår flyger upp i luften och är fäst av några pappersfjärilar. Det ser ut som om rötterna är uppdragna och hon lutar sig mot den. Klänningen är som om den var gjord av tidningar och uppe vid kragen så sitter det som massa små findekorerade fjärilar som går ner mot axlarna, klänningen sitter tajt mot kroppen och jag tror att den är ganska kort. Längst ner mot klänningen ser jag lite mossa. Det sitter som fastklistrade böcker och brev på hennes klänning. Det är som om att hon är som en skogsdrottning med grenarna som är runt henne och spindelvävet som hänger runt henne.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén