6B, u

Bildanalys Kirsty Mitchell

Jag ser en flicka med långt, blont och lockigt hår och läpparna är röda som en ros på en vacker sommardag. Hon har samma röda färg på naglarna som på läpparna. Hennes hy är väldigt blek. Flickan är iklädd en klänning som är gjord av tidningspapper och fjärilar i alla olika färger. På klänningen ligger det öppna böcker som nog har typ 100 sidor i sig. Flickan har en sorts huvudbonad gjord av fjärilar på huvudet och hennes hår ligger mot det gamla trädet i bakgrunden. Trädet i bakgrunden är väldigt brett och har både tjocka och smala rötter som sticker ut överallt. Hon sitter ner i bilden och har massa böcker i famnen. Hennes ena hand ligger avslappnande på ena hennes ben och andra handen håller hon upp i luften samtidigt som armbågen vilar mot kroppen. I handen som hon har uppe i luften håller hon två stora nycklar som ser ut att vara gjorda av järn.

Gjord av: Felicia K 6B

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén