6B, u

Bildanalys Kirsty Mitchell

Jag ser en flicka iklädd en klänning gjord av tidningspapper, böcker och fjärilar. Jag ser också att hon håller i ett par stora nycklar och att det är fjärilar på det uråldriga trädet bakom henne. Flickan har väldigt blek hy, röda läppar och blont nästan vitt lockigt hår som står upp mot trädet, hon har samma röda färg på naglarna som på läpparna. Flickan har massa böcker i knät. Skogen bakom henne ser väldigt gammal ut. Flickan har som en huvudbonad gjord av fjärilar. Flickan blundar. Bilden är tagen framifrån och flickan är i mitten. Bilden är ljusare i mitten än på sidorna. Min blick fastnar på flickans ansikte. Det som gör bilden intressant är att den är så mystisk det blir spännande då. När jag ser bilden tänker jag på Alice i underlandet.

Gjord av Tove K

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén