6C, u

bildanalys Mitchell

Vi ser en kvinna sittandes vid ett stort brunt träd. Runt om kvinnan flyger det vit svarta fjärilar och bruna böcker. Hon har en klänning med böcker och fjärilar liggandes på klänningen, självaste klänningen är beige. Bilden är tagen framifrån kvinnan, alltså ser man hennes ansikte väldigt bra. Kvinnan har röda läppar. Hon har väldigt mycket vitt puder på armarna och i ansiktet. På huvudet har hon en mask av färgglada fjärilar. Kvinnan ser ut att vara i 25 års åldern. I bakgrunden ser man stora bruna rötter sticka fram uppåt, därför tror vi att trädet har välts. Hon håller i ett par stora nycklar med sin vänstra hand som hon har målat rött nagellack på naglarna. På sin högra hand har hon målat nagellack som är vitt. Vid marken ser vi bruna löv som har fallit ner. Itze tror att det är sen vår på grund av löven. Axel tror att det är sen sommar med tanke på att men ser ljuset i bakgrunden. Från trädens rötter och grenar hänger det rötter från mossa. Kvinnans blonda hår står upp och sitter fast i rötter och grenar.

  1. elever

    falling down

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén