6B

magisk värld

En skog med en stor trädrot i fokus. Det växer lavar och mossor på trädets rötter. Vissa av mossorna är gråvita och liksom hänger nerför rötterna. I mitten av bilden sitter en kvinna med likblek hy och röda läppar. Hennes hår är väldigt blekblont men inte vitare än hennes hy. det ser ut som att håret är färgat eller är en peruk eftersom hennes ögonbryn är mörka. Kvinnans långa naglar är olika färger, hennes vänstra naglar är lika röda som hennes läppar och hennes högra naglar är vita som en tavelkrita. Där håret börjar bortom pannan sitter olikfärgade fjärilar med vingarna, inte helt utåt men utåt. Fjärilarna framhäver verkligen bilden, med alla färger och kvinnans ansikte poppar verkligen fram bland alla bruna färger. Runt omkring kvinnan finns flera större fjärilar med vita vita vingar och svartgrå leopardprickar över de sköra vingarna. Vissa av de stora fjärilarna ser ut att hålla upp delar av kvinnans hårpartier. med den unika klänning som kvinnan bär blir bilden helt magisk. På klänningen finns det uppslagna böcker med solblekta sidor, och likadana fjärilar som finns i håret. I kvinnans hand håller hon två väldigt stora nycklar som är i en gammaldags form. På kvinnans högra sida ligger förmultnade löv och på hennes högra sida är det en liten sluttning med jord.

Bilden påminner otroligt mycket om ”Alice i underlandet” filmen, med alla färger som påminner och kvinnan ser ut som skådespelaren Alice.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén