6 B Ängbyskolan

Sagobilder

1. Det fins löv på sidan som typ buskar och löven längst ner har snö på sig. Det finns en grå dörr i mitten av bilden och staket runt dörren. Vid dörren står en flicka med en nyckel i handen till dörren. Hon har vitt hår och en blommig jacka och en lång vit klänning under. I bakgrunden finns det massor av dimma och snö på marken. Den är fotograferad så att fokuset är på flickan och dörren, ljuset kommer uppifrån och lyser ner på flickan. Den ena av oss fastnade mest på dörren och den andra på flickan och nyckeln.

2. Den har mycket fantasi och är fylld med spänning, det gör att vi tycker att bilden är intressant och det är också lite mysigt eftersom att den platsen är lite gömd i regnskogen ser det ut som.

3. Vi får en hemlig känsla av platsen, alltså att den är lite gömd. Sen är den lite kuslig men annars har den en varm känsla. Vi kommer att tänka på någon fantasi film. Det gav oss minne av när en av oss tappade bort sig i skogen. Sen gav det ett minne av när man flyttade till ett nytt hus för den andre. Vad finns bakom dörren och vad ska hon göra bakom den tänker vi.

4. Syftet är väl att väcka nyfikenhet och fantasi. Den ser ut som den gör för att väcka det inre. Funktionen är att berätta en historia.

 

gjord av: UwU-kakan och rull-kakan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén