6 A Ängbyskolan

Bildanalys

1.Jag ser en kvinna med blommor runt sig med vitt hår och klänning. Hennes klänning släpper ut snö runt sig. Hon håller en nyckel som leder in till en stor dubbel dörr.  Naturen runt sig är väldigt grön men hennes klänning släpper ut snö på bladen. Ljuset från solen strålar stark på dubbel dörren som hon ska öppna. På bilden är det mycket fokus på själva dörren och tjejen. Min blick fastan direkt till detaljerna på dörren. För det är så många detaljer och fina blommor.

2. Jag tycker bilden är intressant för hon har gjort alla fina detaljer runt om och att hon har planerat allt. Hon har också timat allting genom att vänta för det perfekta vädret och strålningen från solen.

3. Jag tänker på en varm vinter. Vädret är väldigt kallt medans solen gör det varmt och skönt. Jag blir lite nyfiken av att hon som håller nyckeln int blir kall för all snö hon har runt sig. Men jag tänker också att hon kan vara en isdrottning.

4. Jag tycker bilden är mystisk för man vill veta vart den där dörren leder och varför hon vill gå in. Och det är en förr mitt i skogen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén