6 A Ängbyskolan

En analys av en bild

Vi ser vitt pulver på marken, och på plantorna runt om. Det utspelar sig i en tät skog. Bakgrunden är lite mystisk och dimmig.  En stor vit port med vita växter och blommor. framför den stora vita porten står en kvinna med kritvit hy och ljust hår. Hon har en vit klänning prydd av mängder av blommor. Hon har ett mystiskt uttryck. Hon håller i en stor nyckel, och håller på att låsa upp den stora vita porten.  Det ser ut som att porten inte leder någonstans. Solen skiner. Det första som fångar ens öga är en dekoration som finns på dörren, och blommorna kring kvinnans hals.

Bilden är väldigt mystisk med många dekorationer och detaljer som får en att rysa till.

det påminner om Alice i underlandet med en mystisk miljö, med en mystisk port som tar en till någon helt annan värld.

Den påminner om  när man tar en ny värld och behöver öppna upp nya portar i livet

 

vi är: Vincent, Jhani, Zeth

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén