6 A Ängbyskolan

Bildanalys

Vi ser fjärilar, böcker och en kvinna som håller i två nycklar. Hon sitter i en rotvälta i skogen med massa rötter och jord. Hennes hår sitter trasslat i rötterna . Hennes kläder är gjorda av böcker och fjärilar. Hon sitter i mitten av bilden med slutna ögon. Hon sitter i som en port av vita fjärilar. Hennes hy är krit vit och i hennes läppar är röda.  Hennes naglar är röda med ett snätt  sträck av vitt.  Nycklarna i hennes hand är jätte stora upp till hennes arm.  Hon har en sorts krona av färgade fjärilar. Ljuset ligger ät höger till vänster. Fokuset är på henne men också på rötterna och böckerna.

”Batman” tror att bilden är för att inspirera till läsning och att vara i skogen och naturen. Wille tror på att det är att man ska bevara naturen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén