6A

Bildanalys

Vi ser en kvinna som förmodligen är under 30 år. Vi ser en väg som leder ner till en sjö/hav. Vi ser en skog runt vattnet. Bilden är lite suddig, färgerna är ganska bleka. Det är en ganska mörk bild och ögonen visar lite vad hon tänker.

 

Vi ser en stenmur och en sjö/hav. En väg ner till vattnet och skog runt det. Vi får tråkiga och läskiga känslor,jag (Maja) kommer ihåg när jag målade i två år på ett själv porträtt och när det började likna en människa såg det inte ut som jag,när jag var klar glömde jag ögonbrynen och det såg ut som Måna Lisa och då målade jag om bakgrunden så att det såg ut som Måna Lisa. Vi tror att han som beställde den älskade henne så mycket att han ville se henne även när hon inte var där.

 

 

av:Alex och Maja

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén