6C

Bildanalys 4C

Vi ser en naken kille som vill hålla en gammal man i handen men han kan ej nå. Vi ser många nakna människor. Vi ser en gammal man med långt hår och skägg. Människorna ligger ner på bilden. Dom flyger på en madrass det är också en gammal kille som har en vit tröja. Killen med kläderna skulle natta sina barn men då började madrassen flyga upp i luften och han försöker skydda sina bebisar. Rommarna är konstiga. När vi kollar på bilden så ser vi en pappa och hans barn, han har ett äldre barn och skulle natta dom och hans äldsta barn skulle säga till att han gjorde sitt jobb. Men då! Började madrassen att flyga och pappan tog tag  i den äldsta barn i handen men då tappar han honom och då så ramlar han på en kulle och skulle pappan försöka ta tag i hans barns hand. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén