u

Bildanalys

Vi ser två människor som har förlovat sig. Ena tjejen har en grön stor klänning med en vit slöja med horn på pannan. Den andra personen ser ut som en man och han har en stor svart mantel och en svart hatt. Vi ser två människor som står i ett rum och håller hand. Det ser ut som om dom står i ett sovrum. I rummet står en röd säng med en röd soffa. Nere på golvet står en brun och fluffig hund. Uppe i taket ser man en guldbrun ljuskrona. På väggen hänger en  konvex spegel man ser fyra personer i spegeln precis åvanför spegeln ser man Jan vanejks signatur. Längst till vänster ser man ett fönster med en ljusstake i fönstret och en persika. Nedanför fönstret ser man ett bord med med apelsiner på bordet. Vi tror dom vill förmedla kärlek i bilden. Vi tänker på att dom förlovar sig på bilden. Vi blir nyfiken på varför hon håller sin hand på magen.

Ida och marissa 6B

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén