u

BILDANALYS

Bilden är en färgad med orange och grön och blå och brun och lite gul aktig färg. Det ska föreställa kråkorna över vetefälten , men jag tycker det ser ut som en mörk färg bomb! Händelserna som jag ser i i bilden är typ att det är en bild med färg som är penslat någrant! Bilden ser ut och vara målad inte fotograferad. Vart jag fastar med blicken är just mönstret de liksom blått uppe brun grön nere och i mitten gul orange färg! Bilden får mig känna som typ ilska eller sorg! Det söm gör bilden intressant är nog hur Vincent Van Gogh tänkte det gör bilden intressant. Bildens syfte är nog att beskriva hans känsla kan jag tro.  Bildanalys av Marissa 6B

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén