u

Bildanalys – Kråkorna över vetefälten

Vi ser några kråkor som flyger över ett vetefält. Det är en gång av gräs i mitten av vetefältet och lite på sidan. Det ser ut som att det blåser åt höger. Det verkar vara natt för att himlen är svart och mörk blå. Det är något grönt på himlen, vi tror att det kan vara norrsken. Bilden är väldigt mörk och dyster. Vi fastnar med blicken på kråkorna och norrskenet. Något som är intressant  är att mitt på fältet är det spår från något och spåren tar helt plötsligt slut i mitten av fältet. Vi får känslan av att det är väldigt ensamt på bilden. Vi tror att han målade en dyster och ensam bild för att få ut sina ledsna känslor.

Av: Greta, Frida och Elvira.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén