u

Kråkorna över vetefälten

I mitten av bilden så finns det en landsväg som går igenom två vetefält. Över vetefälten finns det 34 st kråkor. Himlen är mörkblå och har ljusblåa moln. Landsvägen har gräs vid kanterna. Färgskalan är mörk. Blicken dras till fälten. Dem har en speciel ”ljus” nyans jämfört med resten av bilden. Konstnären har arbetat hårt med bilden och det ser man på alla färger och drag. Bilden är väldigt dyster. Kråkorna i bilden betyder otur och vetefälten symboliserar rikedom. Vägen symboliserar också någonting men vi vet inte riktigt vad. Uppe i himlen så är det mörka moln som också kan betyda något. Så jag tror att bilden föresteler svält och död.

 

Sam och André

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén