u

Propaganda

Vi tror att affischen handlar om att USA är ett fredligt men starkt land. Man ser att det handlar om USA eftersom det är en pistol på bilden med USAs flagga på sig. Men man ser också att det är ett fredligt land eftersom det är en knut på pistolens pippa. Jag tror att det är ganska lätt att misförstå som att USA är ett kraftigt land som sitter och inte gör något. Det första jag la märke till på bilden var att det var en pistol som hade en knut på sig. Att man ser pistolen med USAs flagga på sig men som också har en knut på sig. Vi tror att bilden riktar sig till alla, kanske särskilt till alla som bor i länder där det är krig. Jag vet inte riktigt varför det känns så, det är bara en känsla. Att USA alltid kommer hjälpa till om dom måste.

av:August och Gustav

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén