Annat

Propagandaaffisch

Vi uppfattar att affischens syfte är att få fram kvinnors rättigheter i samhället. Vi tycker att bilden har ett tydligt budskap och därför missförstår vi inte bilden. Det första som vi lägger märke till är hennes hand och underarm för att ljuset faller på det stället. Vi förstår  bilden  på grund av att det är en kvinna som visar att hon är stark och så står det i en pratbubbla ” We Can Do It”. Den här affischen riktar sig mot alla de land som inte har det jämnställt när det gäller kvinnors rättigheter.  Vi ser det på grund av att det är en kvinna som visar att kvinnorna ska kämpa och att de är starka, men sen riktar den sig också mot männen och visar att de måste ge kvinnor rättigheter. Vi tycker att affischen är bra för den handlar om bra saker. Vi skulle inte villja ändra på någonting i bilden för att vi tycker att den är jättebra!

Av Adam & Saamm

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén