4B

Globala målen

Jag har valt målen hållbara städer och samhällen,god hälsa och välbefinnande och hållbar energi för alla.

Jag har valt. hållbar energi för alla för att jag tycker att alla ska kunna säkerställa att alla har tillgång till hållbar och modern energi till en bra kostnad.

Jag Har valt hållbara städer och samhällen för att jag tycker att alla ska få ett hem oavsett utseendet och hudfärg. Du kanske har cancer och inte har nåt hår men du är fortfarande värd lika mycket som alla andra. Jag tycker alla är värda lika mycket. Alla är värd ett hem.

Jag har valt god hälsa och välbefinnande för att jag tycker alla ska ha rätt vara friska oavsett vem du är.

Mr Genji

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén