6 B Ängbyskolan

Bildanalys

Jag ser en mystisk port ute i en regnskog och en dam som tvekar att gå in i porten.  På marken är det lite snö. Damen är blond och har en vacker klänning på sig med blommor runt halsen och midjan och hon håller i en glänsande nyckel. Damen står nära dörren och tvekar på att låsa upp dörren.  Bilden är fotad rakt framifrån och har fokus på porten.  Min blick fastnade på porten direkt för att den tar upp mycket plats på bilden. Det som gör denna bild intressant är att damen ser så förskräckt ut när hon ska öppna denna port. Man kan tro att det är något hon är rädd men vill se som finns innanför porten. Syften med bilden är nog att den ska vara snygg och intressant. Jag vill veta vad som finns innanför porten. Jag blir rädd när jag ser bilden för hur förskräckt hon ser ut.

Vi som gjort det här: pasta bullar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén