6 B Ängbyskolan

Sagoland’

Vi ser en kvinna i en japans direkt med stora bollar av blommor i olika färger runt halsen. Hon är utomhus på en äng med ett träd i bakrunden och snö på marken. Hon har ett paraply gjort av blommor med myckt rosa toner. Dem framhäver ansiktet med väldigt mycket konturer och färger. Hennes deräkt är svart med möster av vita blommor. Efter henne är det ett spor av rosa i snön som att blommorna har tappat färg på vägen. Tröjan är lite store vid ärmarna och hon har ett rosa silkes bälte. Hon blundar och ser ut som att hon tänker. Blommbollarna runt hennes hals är blå,lila,gul och röd. det första våra ögon la märke till var paraplyet och det röda spåret. Fokuset är på kvinnan och det i bakrunden är suddigt. Vinkeln är tagen framifrån och ljuset är kalt på grund av snön som lysser upp.

jag tycker bilden är intresant för att det är mycket färger och mycket detalier som gör så att bilden blir en större enhet. Jag får tankar o m att det är kalt. Jag kommer att tänka på att det kanske är en tradition eller det är landets kultur. Vi kommer att tänka på middsommar. Jag bilr extra ny

 

 

 

 

 

 

 

 

vi som har analyserat deta heter barkbit och jeff

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén