6B

Kirsty Mitchel

The Last Door Of Autumn

Beskriv bilden, vad du ser?    Jag ser en tjej som verkar ha någonting med fjärilar att göra på grund av att hon har fjärilar runt och på sig, jag ser också en guld kedja och ett brev från någon, Och en ros bakom nyckeln.

Vilka föremål och händelser ser du i bilden?     Jag ser ju flickan och själva  bilden heter ju ” The Last Door Of Autumn ” men förutom det har bilden också: Fjärilar, böcker och två stora nycklar i handen och det utspelar sig ute i skogen. På hennes mage ligger det en ask med en guld kedja på hennes mage.

Hur är bilden fotograferad?     Bilden är fotograferad framme från, ljuset är mest på henne, men att det är lite mörkare till sidorna och skärpan hannar på själva flickan i bilden. Bilden i sig själv är inte så färgglad men flickan har många färger på grund av rosen, böckerna och fjärilarna.

Vart fastnar du med blicken?     Jag fastnar med blicken på nycklarna för dem är mörka men så starka i sig själva i färgerna.

Vilka verb och substantiv finns i bilden?    I bilden hittar jag:     En ask, en ros,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén