6 B Ängbyskolan

Sagobilder

Det är en tjej som står vid en stor port som ser ut att ha stått där länge. hon har en klänning med blommor på och dörren ser ut att vara mitt i skogen, marken och dem flesta löven är täckta med snö. Hon ser ut som om hon öppnar med en väldigt stor nyckel. Den är fotograferad rakt framför dörren med massa växter och löv runt den. Både på marken och i luften är det dimmigt. Blicken fastna direkt på dörren och på nyckeln för man förstår direkt att hon ska öppna dörren. Den gör oss intresserad för den ser lite gammal ut och dimman gör den mystisk och att den inte är så färgglad utom klänningen och porten som är blommig. Bilden är blommig, dimmig, mystiskt och gammal. Man får rysningar av den mörka, dimmiga skogen och att dörren är gammal och mystisk i skogen, nyckeln ser gammal och detalj rik ut. Vi kommer att tänka på något hemsökt som ett hus mitt i skogen. Vi kan få minnen ifrån typ en bok eller en film när någon går in i ett hemsökt hus. Vi blir nyfiken på vad som finns bakom dörren.

av Melker och Arvid.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén